2014-12-22

Sveriges största svängbro Hjulstabron säkras med system från ISG

Hjulstabron, belägen på riksväg 55 mellan Enköping och Strängnäs, är för närvarande (2014) Sveriges största svängbro med sitt svängspann på 87 meter.

Brotypen är en effektiv förbindelse för både fordon och höga fartyg till en låg kostnad men kan ge väntetider för fordon- och gångtrafik och brukar därför oftast bara byggas i trafikleder med förhållandevis låg trafikintensitet.

ISG har levererat och driftsatt ett helt nytt kamerasystem innehållande 2st rörliga kameror, samt 2st rörliga kameror med IR-belysning. Kamerorna är anslutna med fibertransmission till en operatörsplats med 4st skärmar. Det befintliga ljudsystemet är kompletterat med produkter från ISG och innefattar numera 6st högtalare, 4st svarsapparater och 2st porttelefoner.

Bild hämtad från www.sjofartsverket.se

Nyheter från ISG

2017-09-26

ISG levererar säkerhetssystem till Muskötunneln utanför Stockholm

Muskötunneln är en ca 2,9 km lång vägtunnel som förbinder Muskö med fastlandet lite söder om Stockholm. ISG levererar ett nytt kamera- och säkerhetssystem till tunneln och lösningen driftsätts nu under hösten 2017. Tidigare har enbart kamerabevakning funnits i tunneln, men i den nya lösningen kommer nya kameror samt värmekameror i ihop med ett trafikdetekteringssystem övervaka trafiken i tunneln.

Fler nyheter

2017-06-12 Agent Vi Channel Partner Award

ISG Systems AB får utmärkelsen Channel Partner Award för EMEA av Agent Vi

2017-04-13 Martin Sirvell ny VD för ISG Nordic

ISG Nordics verksamhet förstärks ytterligare genom Martin Sirvell som tillträder som ny VD. ISG Nordic är resultatet av samarbetet mellan ISG Systems och Nordic Alarm och företagen är organiserade i fyra specialiserade affärsområden: Säkerhet, Logistik, Infrastruktur och Process/Automation.

2016-11-10 ISG levererar nytt videosystem till Öresundsbron

ISG har vunnit en upphandling för leverans av nytt videosystem till Öresundsbron.

2016-10-07 Besök ISG Nordic på SKYDD

Välkommen till vår monter på säkerhetsmässan för ett personligt möte med information om det senaste. Vi vill även berätta hur vår gemensamma verksamhet ISG Systems AB & Nordic Alarm AB med samlad kompetens och kapacitet kan erbjuda de bästa systemlösningarna till er och era kunder.