2016-10-07

Besök ISG Nordic på SKYDD

Välkommen till vår monter på säkerhetsmässan för ett personligt möte med information om det senaste. Vi vill även berätta hur vår gemensamma verksamhet ISG Systems AB & Nordic Alarm AB med samlad kompetens och kapacitet kan erbjuda de bästa systemlösningarna till er och era kunder.

Integral 7.0

Senaste versionen av Integral presenteras med uppdaterat användarinterface, samt nya undercentralen DIO 5 med Ethernet-anslutning.

Integration & Innovation

Vi diskuterar framtid, allt från sensorer och integration till analys och presentation.

Radarsystem

Vi visar och berättar hur vi kan integrera radar i er befintliga miljö och på så sätt nå högklassig yttäckande detektering av rörelser.

Videosystem

Med ledande videosystem i ryggen innehar ISG Systems och Nordic Alarm några av branschens mest prestigefyllda referensanläggningar. Vi diskuterar gärna hur video kan integreras i era lösningar samt hur vi som integratör kan hjälpa till med olika videoanalyssystem.

Missa inte chansen! Boka gärna ett möte med oss där vi kan se till att rätt personer finns tillgängliga i montern. Ta kontakt med oss på info@isgnordic.se!

Nyheter från ISG

2017-09-26

ISG levererar säkerhetssystem till Muskötunneln utanför Stockholm

Muskötunneln är en ca 2,9 km lång vägtunnel som förbinder Muskö med fastlandet lite söder om Stockholm. ISG levererar ett nytt kamera- och säkerhetssystem till tunneln och lösningen driftsätts nu under hösten 2017. Tidigare har enbart kamerabevakning funnits i tunneln, men i den nya lösningen kommer nya kameror samt värmekameror i ihop med ett trafikdetekteringssystem övervaka trafiken i tunneln.

Fler nyheter

2017-06-12 Agent Vi Channel Partner Award

ISG Systems AB får utmärkelsen Channel Partner Award för EMEA av Agent Vi

2017-04-13 Martin Sirvell ny VD för ISG Nordic

ISG Nordics verksamhet förstärks ytterligare genom Martin Sirvell som tillträder som ny VD. ISG Nordic är resultatet av samarbetet mellan ISG Systems och Nordic Alarm och företagen är organiserade i fyra specialiserade affärsområden: Säkerhet, Logistik, Infrastruktur och Process/Automation.

2016-11-10 ISG levererar nytt videosystem till Öresundsbron

ISG har vunnit en upphandling för leverans av nytt videosystem till Öresundsbron.

2016-08-24 ISG levererar säkerhetssystem till Gullbergstunneln i Göteborg

Väg E45 ingår i det nationella stamvägnätet och är därför på många sätt av riksintresse. Varje dag passerar i snitt 55 000 fordon längs vägsträckan Lilla Bommen-Marieholm.