ISG Systems fördjupar samarbetet med Coor i samband med nytt avtal med Swedavia

olav@ryter.seNyheter

ISG Systems fördjupar sitt samarbete med Coor i samband med bolagets nya avtal med Swedavia gällande drift och underhåll av teleteknisk säkerhetsteknik på Arlanda, Bromma samt Visby flygplats.

Avtalet träder i kraft den 1 februari 2019 och löper över fem års tid. Uppdraget omfattar drift och underhåll av befintliga installationer, olika typer av nyinstallationer på flygplatserna samt server- och applikationsdrift av de centrala säkerhetssystemen.

Om ISG Nordic

ISG Systems är specialiserade på digital bildhantering, intelligent video och integrerade systemlösningar för komplexa behov av övervakning, kontroll och styrning inom trafik, säkerhet, logistik, process och automation.

Nordic Alarm har över 30 års erfarenhet av den svenska marknaden. Nordic Alarm arbetar med integrerade säkerhetssystem, kameraövervakning, bärbara överfallslarm, inbrottslarm, passerkontroll och en rad andra tillämpningar inom fysisk säkerhet. Nordic Alarm har också ett egenutvecklat överordnat integrerat säkerhetssystem, Nordic Integral.

Nordic Alarm och ISG Systems, som båda ingår i Lagercrantz-koncernen, samarbetar tätt under namnet ISG Nordic.
Läs mer på www.nordicalarm.se samt www.isg.se

För mer information, kontakta:

Martin Sirvell, Nordic Alarm AB

Martin Sirvell

VD

072-250 63 37

E-post