ISG är specialiserade på digital bildhantering, intelligent video, radar- och ljudsystem samt integrerade systemlösningar för komplexa behov av övervakning, kontroll och styrning. Vi verkar inom områdena trafik, säkerhet, logistik samt process och automation.

ISG startade 1993 i Höganäs och fokus låg från början på teknisk komplexa lösningar inom digital bildhantering. Under åren har ISG utvecklat och fördjupat relationerna med de bästa och ledande leverantörerna inom kamera-, radar- och ljudsystem. Målsättningen är att kunna erbjuda den bästa långsiktiga lösningen för verksamheter med varierande behov inom en rad olika områden, avseende produktval, systemdesign och helhetslösningar. Vi arbetar gärna med avancerade lösningar och komplexa system. Vår erfarenhet från sådana utmaningar innebär att vi även är starka vid enklare leveranser.

Idag är ISG verksamt över hela landet och omsätter närmare 50 miljoner svenska kronor årligen. ISG har även ett team som arbetar internationellt med driftsättning och konfiguration och under åren har vi arbetat i projekt över hela världen.

ISG Systems och Nordic Alarm samarbetar tätt under namnet ISG Nordic. Båda bolagen ingår i Lagercrantz Group-koncernen.

 

För mer information, kontakta:

Jonas Malmgren

VD

070-382 71 88

E-post

Robert Dalhberg

Affärsområdeschef Infrastruktur

0733-46 21 69

E-post

Mikael Johansson

Affärsområdeschef Process och Automation

073-346 21 46

E-post